Oferim sprijin emoțional și alinarea singurătății prin apeluri de socializare săptămânale. Vârstnicii singuri sunt apelați în mod regulat de către asistenții sociali sau de voluntarii instruiți și oferă un partener constant de conversație vârstnicilor afectați de singurătate, împlinind astfel nevoia lor de socializare.

Dl. C.M. 85 ani ”Prin menirea voastră ne scoateți din tăcere, din depresie, din plictiseală. Aveți un mare merit, o misiune nobilă. Prin apelurile pe care le dați în fiecare săptămână, ne faceți viața mai ușoară. Vă mulțumesc cu o recunoștință dezinteresată și vă felicit.”

Dna G.A, 80 ani “Când am văzut la televizor acest număr de telefon, imediat l-am notat. Eram sigură că o să vorbesc cu oameni buni care îmi vor alina singurătatea. Am primit imediat informațiile și astept cu mare drag fiecare apel. Nu credeam că o să se țină de cuvânt și mă va suna în acea zi, mi-a făcut o mare bucurie și tin să vă mulțumesc. Cu siguranță mereu voi suna la Telefonul Vârstnicului pentru diverse informații și voi aștepta cu nerăbdare apelul vostru în fiecare miercuri.”