Fundaţia Regală Margareta a României a fost înfiinţată în 1990 de Majestatea Sa, Custodele Coroanei Române, cu sprijinul tatălui său, Regele Mihai I. Prin programele dezvoltate, Fundaţia urmăreşte să stimuleze voluntariatul şi să inspire spiritul comunitar în comunităţile în care se implică, specificul proiectelor fiind dat de caracterul lor intergeneraţional.

În cei peste 29 de ani de activitate, Fundaţia Regală Margareta a României a sprijinit 173 de mii de vârsnici prin programe menite sa aducă o creștere în calitatea vieții acestora și să lupte împotriva izolarii lor. Experiența de lucru cu aceștia și apelurile numeroase primite până în momentul de față arată faptul că un număr foarte mare de vârstnici din întreaga țară au nevoie de ajutor și companie.

Fundaţia Regală Margareta a României a fost desemnată de români drept cea mai onestă organizaţie neguvernamentală în cadrul studiului Envero Brand Trust Index.

Puteţi afla mai multe despre programele desfăşurate de Fundaţia Regală Margareta a României, precum şi despre modul în care vă puteţi implica aici