„Cea mai minunată putere pe care o are un om este aceea de a face alegeri.” – Martin J. Kohe

De-a lungul vieții, zi de zi, facem alegeri. Fiecare alegere are un efect în prezent, dar mai ales în viitor. Într-o măsură sau alta, procesul de îmbătrânire poate fi afectat de alegerile pe care le facem în timpul tinereții. Stilul de viață adoptat de către o persoană de-a lungul timpului poate face ca procesul de îmbătrânire să fie mai ușor sau mai greu.

O dietă echilibrată, atenția periodică acordată sănătății, exercițiile fizice, păstrarea minții la fel de ascuțită ca în tinerețe sau timpul petrecut alături de oameni dragi, sunt alegeri importante pentru o minte sănătoasă într-un corp sănătos și la vârsta a III-a.

VideoClubul Seniorilor promovează un stil de viață sănătos în rândul seniorilor. Sănătatea fizică și mentală pot să nu aibă vârstă.

Pe parcursul conferințelor desfășurate online, cu durata de 60 de minute fiecare, specialiști din domeniul medical, instructori sportivi sau specialiști care încurajează îmbătrânirea activă vor împărtăși vârstnicilor participanți tehnici și metode despre cum să ne menținem sănătoși fizic și mental la vârsta a III-a.

Înscrierea la eveniment se face prin completarea și trimiterea formularului de înscriere de mai jos:

Informații cu privire la prelucrarea datelor personale

În conditiile art. 13 al Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date, Fundația Regală Margareta a României responsabilă de prelucrarea datelor cu caracter personal aduce la cunoștința urmatoarele:
• Datele personale sunt necesare în contextul îndeplinirii obligațiilor legale privind încheierea și executarea contractului de voluntariat și sunt prelucrate pentru prestarea activității de voluntariat; • Datele furnizate vor fi tratate confidențial în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice;

• Prelucrarea se face într-un mod legal și asigură integritatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale;

• Fundația Regală Margareta a României prin intermediul compartimentului de prelucrare a datelor cu caracter personal, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, colectate direct de la dumneavoastră, prin mijloace automatizate și are obligaţia de a prelucra în condiţii de siguranţă si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de mine, în calitate de Voluntar. Prezentul consimțământ este acordat de bunavoie și poate fi oricand revocat în scris, urmând să intre în vigoare imediat.

 Sunt de acord ca datele personale de mai sus sa fie receptionate si prelucrate de catre Fundația Regală Margareta a României Nu sunt de acord